16 Jun 2011

Kelantan Cheng Ho International Food Festival 2011 (KelCheFF 2011)

Kelantan Cheng Ho International Food Festival 2011 (KelCheFF 2011) merupakan pesta makanan Halal Pertama di anjur oleh kerajaan Negeri Kelantan bagi memperkenalkan produk dan pemakanan Halal. Kali ini kapal makanan Cheng Ho mendarat di Kelantan dengan mengambil konsep bagaimana kejayaan penyediaan makanan seramai 60000 kelasi dalam pelayaran Laksamana Cheng Ho yang lepas menjadi komponen utama kekuatan mengapai visi pelayaran.

Pemakanan Halal merupakan fokus utama KelCheFF 2011 ingin ketengahkan supaya peluang dan ruang dalam industri ini dapat di kongsi bersama di samping peluang melebarkan perniagaan usahawan tempatan ke persada antarabangsa.

Tiada ulasan:

KELANTAN TV by Serambi Media Network

LIVE Sidang Dewan Rakyat

LIVE BOLASEPAK KELANTAN


Video streaming by UstreamHakcipta Terpelihara © 2013 Perbadanan Stadium Kelantan
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Serambi Media Network (Kelantan TV News). Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Para komentar dinasihatkan bertanggungjawab dalam menulis dan elakkan komentar melampau dan berbaur perkauman