01 November 2012

Majlis Perasmian Ekspo MAIK Sempena Ulangtahun ke 100 Penubuhan MAIK oleh KDYMM Sultan Muhammad V

   01 November 2012-KHAMIS
         
      Majlis Perasmian Ekspo MAIK telah berlangsung pada di Dewan Jubli Perak, Istana Negeri Kubang Kerian. Ke Bawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Muhammad V telah mengampuni perkenan untuk menyempurnakan majlis perasmian tersebut. Majlis dimulakan dengan titah ucapan aluan oleh Yang Teramat Mulia Tengku Mahkota Kelantan merangkap Yang Dipertua MAIK dan seterusnya titah ucapan perasmian oleh Ke Bawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Muhammad V.

 Majlis diteruskan dengan persembahan cenderamata kehadapan Kebawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Muhammad V oleh Yang Teramat Mulia Tengku Mahkota Kelantan. Kebawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Muhammad V mengampuni perkenan untuk berangkat menyempurnakan majlis perasmian Ekspo MAIK 2012 sempena Sambutan Perayaan Ulangtahun Ke 100 MAIK dan melawat pameran diiringi oleh Yang Teramat Mulia Tengku Mahkota Kelantan.

Info : MAIK

Tiada ulasan:

KELANTAN TV by Serambi Media Network

LIVE Sidang Dewan Rakyat

LIVE BOLASEPAK KELANTAN


Video streaming by UstreamHakcipta Terpelihara © 2013 Perbadanan Stadium Kelantan
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Serambi Media Network (Kelantan TV News). Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Para komentar dinasihatkan bertanggungjawab dalam menulis dan elakkan komentar melampau dan berbaur perkauman