17 November 2012

PAS Tingkat Capaian Maklumat Hadapi PRU 13

PENGKALAN CHEPA, 16 Nov - PAS tidak mendapat liputan yang adil dalam media arus perdana adalah faktor sabotaj yang digunakan oleh Barisan Nasional (BN) untuk terus kekal sebagai kerajaan pusat.
"Harakah yang menjadi lidah rasmi PAS pula hanya dihadkan kepada ahli dan tidak diberikan permit keluaran harian," kata Datuk Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang.

Dalam sidang media selepas menyampaikan ucapan dasar muktamar pagi tadi, Abdul Hadi menyatakan yang PAS siap meningkatkan penyampaian maklumat bagi menghadapi pilihan raya umum ke-13 menggunakan .
Menjawab persoalan media berkenaan persiapan PAS menghadapi pilihan raya akan datang, Presiden PAS itu menjelaskan,

"Walau pun masih belum sempurna dalam penyampaian maklumat kepada rakyat, anak-anak muda yang bekerja di bandar membantu menjadi agen PAS bagi menyampaikan maklumat," jelasnya.
Pilihan raya umum yang lalu menyaksikan perubahan berlaku di kalangan rakyat sehingga menyebabkan PAS dan Pakatan Rakyat berjaya menawan empat buah negeri.
Perubahan ini turut berlaku di kawasan yang sukar mendapat maklumat terutamanya di kawasan pinggir bandar.

Tiada ulasan:

KELANTAN TV by Serambi Media Network

LIVE Sidang Dewan Rakyat

LIVE BOLASEPAK KELANTAN


Video streaming by UstreamHakcipta Terpelihara © 2013 Perbadanan Stadium Kelantan
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Serambi Media Network (Kelantan TV News). Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Para komentar dinasihatkan bertanggungjawab dalam menulis dan elakkan komentar melampau dan berbaur perkauman