25 September 2013

Operasi Piramid 2: Sumbangan RM1000 untuk pelajar Mesir

     
  
Kerajaan Negeri kelantan dalam mesyuarat Exco pagi tadi telah memutuskan untuk memberi sumbangan sebanyak RM 1000 kepada 370 orang pelajar Kelantan yang terlibat dengan Operasi Pyramid 2 baru-baru ini. 

Ia bertujuan bagi meringankan beban kewangan pelajar yang terpaksa membeli tiket dan membuat persiapan yang lain bagi pulang semula ke Mesir. Para pelajar boleh membuat tuntutan bermula pada 3hb Oktober 2013 di pejabat Yayasan Kelantan Darul Naim (YAKIN) -kaedah pembayaran ini tertakluk kepada perubahan dan akan dimaklumkan nanti.

 Sumbangan ini diberikan hanya kepada pelajar yang dibawa balik dalam Operasi Piramid 2 dan telah membeli tiket untuk pulang menyambung pelajaran ke mesir sahaja. 

Diharapkan ianya sedikit sebanyak dapat membantu meringankan beban ibu bapa demi memastikan pendidikan anak-anak Kelantan terjamin.

 YB Dato' Dr Mohamed Fadzli B Dato Hj Hassan,
 Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Insan,
Pendidikan dan Pengajian Tinggi, Kerajaan Negeri Kelantan

Tiada ulasan:

KELANTAN TV by Serambi Media Network

LIVE Sidang Dewan Rakyat

LIVE BOLASEPAK KELANTAN


Video streaming by UstreamHakcipta Terpelihara © 2013 Perbadanan Stadium Kelantan
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Serambi Media Network (Kelantan TV News). Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Para komentar dinasihatkan bertanggungjawab dalam menulis dan elakkan komentar melampau dan berbaur perkauman